مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
150 گرم
پیاز
1 عدد
قارچ
5 عدد
سیب زمینی
1 عدد
فلفل دلمه ای
1 عدد
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری
جعفری
به میزان لازم
خمیر یوفکا
به میزان لازم
پنیر پیتزا
به میزان لازم
تخم مرغ
1 عدد
ماست
1 قاشق غذا خوری
زعفران دمکرده
به میزان لازم
نمک و فلفل
به میزان لازم
زردچوبه
1 قاشق چای خوری
کره
1 قاشق غذا خوری
پودرآویشن
1 قاشق چای خوری
پودر سیر
۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:

با سلام خدمت همراهان همیشگی امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه.

دستور آشپزی امروز آموزش بورک گوشت می باشد.
مرحله اول تهیه بورک گوشت:

قبل از تهیه بورک گوشت ابتدا مواد اولیه آن را آماده کنید تا هنگامی که می خواهید مواد را با یکدیگر ترکیب کنید راحت تر باشد.

ابتدا سیب زمینی را بشویید و درون قابلمه ای با مقداری آب قرار دهید و قابلمه را بر روی شعله قرار دهید تا سیب زمینی شما کاملا پخته شود.

بعد از این که سیب زمینی شما کاملا پخته شد مقداری آب سرد بر روی آن بریزید تا خنک شود، سپس پوست گرفته و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.

فلفل دلمه ای را نیز شسته و به صورت نگینی ریز خرد کنید، پیاز را نیز درون ظرف جداگانه پوست گرفته، شسته و به صورت نگینی های ریز خرد کنید.

مقداری جعفری تازه را پاک کرده، شسته و با دست تا جای که می توانید ریز کنید.

قارچ ها را نیز تک تک زیر شیر آب بشویید و به صورت عمودی برش زده و خرد کنید.
مرحله دوم تهیه بورک گوشت:

تابه ی مناسبی را انتخاب نموده و بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید، درون تابه مقدار کمی روغن بریزید کمی صبر کنید تا روغن گرم شود.

سپس پیاز خرد شده را درون تابه ریخته و به همراه روغن تفت دهید، وقتی که پیاز ها در حال سرخ شدن و تغییر رنگ بودند گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید.

بعد از این که گوشت را نیز کمی تفت دادید فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کرده و همراه بقیه مواد کمی تفت دهید.

در ادامه قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و همراه بقیه مواد تفت دهید، سیب زمینی پخته شده را که از قبل خرد کرده اید به همراه ادویه جات ذکر شده در لیست مواد لازم را به بقیه مواد خود اضافه کرده و همراه آن ها تفت دهید.

بعد از این که تمامی مواد شما کاملا سرخ شدند، در انتها رب گوجه فرنگی را به همراه جعفری خرده شده به مواد خود اضافه کنید، بعد از این که رب گوجه فرنگی را همراه بقیه مواد کنی تفت دادید تابه را از روی شعله بردارید.

بورک گوشت
مرحله سوم تهیه بورک گوشت:

تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و سفیده و زرده ی آن را از هم جدا کنید.

سفیده ی تخم مرغ را به همراه ماست و یک قاشق غذا خوری کره ی ذوب شده با چنگال خوب هم بزنید.

بر روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و آن را برای بورک گوشت خود آماده کنید.

بر روی سطح صاف و تمیزی یک ورقه از خمیر یوفکای خود را پهن کنید، با قلمو از مخلوط سفیده ی تخم مرغ، ماست و کره ی خود بر روی آن بمالید.

سپس یک ورقه دیگر از خمیر یوفکا را بر روی آن قرار دهید تا هنگامی که بورک های گوشت خود را لول می کنید خمیر یوفکا پاره نشود و محتویات آن بیرون نریزد و دوباره با قلمو از مخلوط سفیده ی تخم مرغ، ماست و کره ی خود بر روی خمیر جدید بمالید.

از مایه گوشتی خود که از قبل آماده کرده اید به مقدار لازم وسط خمیر یوفکا خود قرار دهید و بر روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید.

ابتدا گوشه های خمیر یوفکا را به سمت داخل تا زده سپس آن را رول کنید.

درون کاسه ای زرده ی تخم مرغ به همراه زعفران دمکرده را با چنگال خوب مخلوط کنید و با استفاده از قلمو سطح بورک گوشت خود را به آن کاملا آغشته کنید، سپس بورک گوشت را بر روی سینی فر قرار دهید.

به همین ترتیب بقیه ی بورک های گوشت خود را اماده کرده و بر روی سینی فر بچینید.

بورک گوشت
مرحله چهارم تهیه بورک گوشت:

فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید صبر کنید تا فر کمی گرم شود.

سپس سینی فر را درون فر قرار دهید حدود ۳۰ دقیقه ای زمان لازم است تا بورک های گوشت شما کاملا پخته شود.

بعد از این مدت شعله ی روی فر را به مدت چند دقیقه روشن کنید تا سطح روی بورک های شما کاملا طلایی شود.

در این مرحله بورک گوشت شما آماده است می توانید آن ها را از فر خارج کرده و درون ظرف مناسبی بچینید و سرو کنید، نوش جان

بورک گوشت